Verzuimcoördinator

Wil jij, samen met je collega’s, een bijdrage leveren aan het verhogen van werplezier en terugdringen van verzuim bij onze klanten: door voorkómen, tijdig signaleren en behandelen?

Deel deze vacature!

Korte omschrijving

24-40 uur regio zaltbommel
Ben jij klant- en oplossingsgericht, behulpzaam, enthousiast en hou je van een innovatieve werkplek? Ben jij daarnaast ook iemand die graag binnen een team samenwerkt? En wil jij je daarnaast inzetten binnen een groeiende organisatie die zich inzet op vitaliteit en gezondheid. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

als verzuimcoördinator bent je het (telefonische) gezicht van van campen consulting voor de klant én de steun en toeverlaat van onder andere onze (bedrijfs)artsen, pa’s en casemanagers. Als vraagbaak, planner, regelaar en pietje precies zorg jij dat werkgevers en werknemers zo goed mogelijk worden geholpen en dat onze professionals hun werk efficiënt kunnen doen.
Je bent een belangrijke speler bij het bewaken en bevorderen van de gezondheid, veiligheid en het welzijn van de werknemer van de klant en bij het uitvoeren van oplossingsgericht verzuimmanagement. Je beantwoordt vragen m.b.t. Planning, legt afspraken vast en houdt agenda’s van je klantteam bij. Belangrijke taken die bij de functie horen zijn het verwerken van de post, verwerken/versturen van aanvragen, opvragen en versturen van de medische informatie en de inkomende mailbox bijhouden.

Wat zoeken we in jou?

Stress komt niet in jouw woordenboek voor en je kunt zaken goed relativeren. Jij vindt het leuk om (telefonisch) contact te hebben met allerlei verschillende type mensen, ook als de gesprekken complexer worden. Jij hebt namelijk een tomeloze energie als het gaat om het zoeken naar passende (goede) oplossingen. Je kunt snel schakelen, bent procesmatig sterk en je houdt ervan om dingen te regelen. Je kijkt dan ook kritisch naar je eigen werk en waar dat mogelijk anders kan.

Verder vragen we:

 • Minimaal een afgeronde mbo 4+ opleiding. Bij voorkeur aangevuld met een opleiding tot (medisch) secretaresse.
 • Minimaal 2 jaar werkervaring, bij voorkeur in een functie als medisch secretaresse, doktersassistente, administratief of commercieel medewerker.
 • Je hebt kennis van arbo- en gezondheidsdiensten;
 • Je bezit over sterke communicatieve vaardigheden in woord en geschrift zodat je écht met onze klanten in gesprek kunt zijn;
 • Je bent klantgericht, werkt zeer zorgvuldig en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

Wie zijn wij?

Van campen consulting is al ruim 30 jaar een landelijk opererend organisatieadviesbureau. Wij werken samen met onze klanten aan het verhogen van werkplezier bij mensen om bij organisaties efficiënte, productiviteit, een verzuimreductie van 3% of lager en een optimale bedrijfscultuur te creëren. De onderwijsconcepten en ict-instrumenten die wij hiervoor gebruiken ontwikkelen wij zelf.
Sinds 2019 zijn wij onze eigen arbodienst gestart en zijn wij daarmee één van de jongste, maar ook innovatiefste arbodienst van nederland. Binnen van campen consulting zijn ervan overtuigd dat werken een feest is, althans, dat zou het moeten zijn. Wij geloven in maatwerk en onze arbodienst verlenen we op geheel eigen wijze: meer met minder. Innovatie zit namelijk in ons bloed.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een veelzijdige en uitdagende baan binnen een groeiende organisatie. Onze gedreven medewerkers werken met passie voor onze klanten en boeken geweldige resultaten in het verhogen van werkplezier op diverse werkplekken in nederland.

Daarnaast bieden wij:

 • Uitdagende werkomgeving met korte lijnen binnen een snelgroeiende commerciële organisatie;
 • Beschikking over een telefoon en laptop;
 • Verschillende doorgroeimogelijkheden;
 • Marktconform salaris gebaseerd op ervaring;
 • 25 vakantiedagen;
 • Contract voor onbepaalde tijd.

Enthousiast geworden? Solliciteer!

voor verdere vragen kan je contact opnemen met Marleen Teunis (algemeen directeur). Dat kan telefonisch op 088 818 00 21 per mail. Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan voor deze functie via onderstaande button.

Klik hier om te solliciteren