%|%%|%

Onze methode

Van Campen Consulting is uw partner in Oplossingsgericht Verzuimmanagement®: een unieke methode die ervoor zorgt dat het verzuim in uw organisatie duurzaam gereduceerd wordt naar 3 procent of zelfs 2 procent voor de zakelijke dienstverlening.

Directeur/eigenaar Marleen Teunis schreef er een boek over. ‘Werken, iedereen wordt er beter van’, is inmiddels in derde druk verschenen.

Gezonde medewerkers in een gezonde organisatie

Een laag percentage verzuim is niet het enige resultaat van deze methode. Tevreden medewerkers die vitaal en gezond zijn, dat is een direct gevolg van een traject met Van Campen Consulting. De mobiliteit van de verzuimende medewerker is het vertrekpunt voor ons handelen. Zodra de medewerker mobiel genoeg is om naar de werkplek te komen, kunnen we overleggen over het niet kunnen werken in de eigen functie op de eigen werkplek. De huidige wet- en regelgeving bepaalt de spelregels; gezonde medewerkers in een gezonde organisatie is het resultaat.

Wat doen wij? In zee gaan met Van Campen Consulting betekent dat uw organisatie open staat voor een veranderprogramma. Dat betekent dat wij gedurende een jaar intensief met u samenwerken. Wij zijn uw TomTom van A naar Beter.

Onze uitgangspunten:

  • We sturen op mobiliteit. Daarmee bedoelen we dat niet het ziektebeeld van uw medewerker uitgangspunt is van ons beleid, maar de mate waarin iemand mobiel is als verzuim optreedt.
  • We trainen uw leidinggevenden in oplossingsgerichte gesprekstechnieken. Daarbij nemen we afscheid van de analytische gespreksvoering en gaan we over op oplossingen die de medewerker zelf aandraagt.
  • We handelen vanuit zorg voor uw medewerker. Door zijn of haar vitaliteit en gezondheid voorop te stellen, boekt u een grotere medewerkerstevredenheid.

Nu werkgevers steeds meer verantwoordelijkheden krijgen in het terugdringen van verzuim, is het fijn om daarbij een partner als Van Campen Consulting te hebben, die in partnership verantwoordelijkheid draagt, voor een goed resultaat en aantoonbaar rendement. Vanzelfsprekend is onze methodiek in overeenstemming met actuele wet- en regelgeving.


Oplossingsgericht Verzuimmanagement® is uniek omdat:

  • het sturen op mobiliteit combineert met oplossingsgerichte gesprekstechnieken;
  • het vitaliteit en gezondheid van medewerkers als uitgangspunt neemt voor het blijvend reduceren van verzuim;
  • het in één jaar tijd verzuim reduceert tot maximaal 3 procent en ook voor de jaren erna inricht.

 

 

Certificeringen:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten