Vacatures

Van Campen Consulting is een landelijk opererend organisatieadviesbureau voor opleidings-, veranderings- en verbeteringstrajecten gericht op alle profit- en non-profit organisaties. Van Campen Consulting is als organisatieadviesbureau de partner voor bedrijven die willen veranderen en verbeteren op het gebied van Instroommanagement (waaronder het opleidingsinstituut PRO) en Verzuimmanagement.

Het is onze doelstelling om resultaatgericht verbeteringen met mensen te organiseren en de verandering te implementeren. Onze missie is: partner te zijn van onze klanten en een blijvend succes te genereren. De onderwijsconcepten en -ict instrumenten die wij hierbij gebruiken, ontwikkelen wij zelf. Onze klantengroep is heel divers en bevat zowel profit als non-profit organisaties.

Op dit moment zijn er 5 openstaande vacatures:

Stage lopen of afstuderen
Het is mogelijk om stage te lopen of een afstudeeronderzoek te doen bij Van Campen Consulting. We zijn op zoek naar gemotiveerde en ondernemende stagiairs met bij voorkeur de studierichting HR, (arbeids-organisatie)psychologie of opleidingskunde. Het onderwerp van stage of afstuderen wordt in gezamenlijk overleg bepaald.

Heb je interesse in stage of afstuderen bij ons? Stuur dan een motivatiebrief met cv naar: hr@vancampenconsulting.nl.