Trainee verzuimcoördinator

Wil jij, samen met je collega’s, een bijdrage leveren aan het verhogen van werkplezier en terugbrengen van verzuim bij onze klanten: door voorkómen, tijdig signaleren en behandelen?

Deel deze vacature!

En wil jij je ontwikkelen in een jonge, gecertificeerde, innovatieve arbodienst? Dan is Van Campen Consulting een uitdagende werkgever, waar je opgeleid wordt tot een goed geoutilleerde verzuimcoördinator.
Binnen de verzuimwereld maakt Van Campen Consulting het verschil door op een moderne, innovatieve wijze een verzuimreductie tot 3% te realiseren.

Wij hebben plek voor een

Trainee verzuimcoördinator
voor 32 – 40 uur per week

Als verzuimcoördinator ben je verantwoordelijk voor het coördineren en monitoren van verzuimtrajecten. In deze projecten vervul je de rol van linking-pin tussen Van Campen Consulting en onze klanten.

Van Campen Consulting biedt afgestudeerde HBO-ers of WO-ers de kans om als trainee werkervaring op te doen en zich als verzuimcoördinator verder te ontplooien.
In onze organisatie begin je met een interne opleiding met een totale duur van drie jaar. Je krijgt de gelegenheid om je te ontwikkelen tot verzuimcoördinator binnen onze organisatie. Het traject is een leer- werktraject waarin je in de organisatie wordt opgeleid om vervolgens de functie van verzuimcoördinator zelfstandig onder supervisie uit te voeren. Je volgt intern de opleiding: resultaatgericht opleiden én Oplossingsgericht Verzuimmanagement®. Bij het goed afsluiten van dit traineetraject kan het tijdelijke dienstverband worden omgezet naar een vast dienstverband.

Wij zoeken
Wij zoeken een zelfstandige, doelgerichte en omgevingsbewuste kandidaat met een HBO of universitaire opleiding in gedragswetenschappelijke richting (of vergelijkbaar werk- en denkniveau), die zich flexibel op kan stellen. Daarnaast verwachten we van je dat je een uitstekende beheersing hebt van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en dat je kennis hebt van kantoorsoftware (MS office).

Wij bieden
Bij Van Campen Consulting wordt hard voor en met elkaar gewerkt. De waardering voor inzet gaat verder dan het materiële vlak. Hier zijn werknemers nog collega’s die er samen de schouders onder zetten, ook wat de werksfeer betreft. Uiteraard hoort hier een goed arbeidsvoorwaardenpakket bij dat overeenkomt met de zwaarte van de functie.
Wij bieden een marktconform salaris, rekening houdend met je opleiding en ervaring (min. 2446,25 max. 3297,80). Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, je komt te werken in een bedrijf dat sterk ICT afhankelijk is, je werkt met een leuk/informeel team, er is veel afwisseling in je werk en je krijgt de beschikking over een telefoon en laptop.

Enthousiast geworden?
Voor verdere vragen kan je contact opnemen met Marleen Teunis (algemeen directeur). Dat kan telefonisch op 088 818 00 21 of per mail. Zie je het als een uitdaging mee te streven naar gezonde organisaties met een maximaal verzuimpercentage van 3%? Solliciteer dan voor deze functie via onderstaande button.

Klik hier om te solliciteren