Trainee verzuimcoördinator
(voor 32 – 40 uur per week)

Wil jij je ontwikkelen in een jonge, gecertificeerde, innovatieve arbodienst? En wil jij, samen met je collega’s, een bijdrage leveren aan het verhogen van werkplezier en terugbrengen van verzuim bij onze klanten: door voorkómen, tijdig signaleren en behandelen?
Dan is Van Campen Consulting een uitdagende werkgever, waar je opgeleid wordt tot een goed geoutilleerde verzuimcoördinator.

Binnen de verzuimwereld maakt Van Campen Consulting het verschil door op een moderne, innovatieve wijze een verzuimreductie tot 3% te realiseren.

Wij hebben plek voor een:

Trainee verzuimcoördinator
voor 32 – 40 uur per week

Als verzuimcoördinator ben je verantwoordelijk voor het coördineren en monitoren van verzuimtrajecten tussen onze klanten en Van Campen Consulting.

Van Campen Consulting biedt afgestudeerde HBO-ers of WO-ers de kans om als trainee werkervaring op te doen en zich als verzuimcoördinator verder te ontplooien.
Je krijgt de gelegenheid om je te ontwikkelen tot verzuimcoördinator binnen onze organisatie. Het traject is een leer- werktraject waarin je wordt opgeleid om vervolgens de functie van verzuimcoördinator zelfstandig onder supervisie uit te voeren. Je volgt intern, gedurende 3 jaar, de opleiding. Bij het goed afsluiten van dit traineetraject kan het tijdelijke dienstverband worden omgezet naar een vast dienstverband.

Wij zoeken
Wij zoeken een zelfstandige, doelgerichte en omgevingsbewuste kandidaat met een HBO of universitaire opleiding in gedragswetenschappelijke richting (of vergelijkbaar werk- en denkniveau), die zich flexibel op kan stellen. Daarnaast verwachten we van je dat je een uitstekende beheersing hebt van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden
Bij Van Campen Consulting wordt hard voor en met elkaar gewerkt. Uiteraard hoort hier een goed arbeidsvoorwaardenpakket bij dat overeenkomt met de zwaarte van de functie.
Wij bieden een marktconform salaris, rekening houdend met je opleiding en ervaring. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, je komt te werken in een bedrijf dat sterk ICT afhankelijk is, je werkt met een leuk/informeel team, er is veel afwisseling in je werk en je krijgt de beschikking over een telefoon en laptop.

Enthousiast geworden? Solliciteer!
Zie je het als een uitdaging mee te streven naar gezonde organisaties met een maximaal verzuimpercentage van 3%? Stuur dan voor 20 december 2020 je motivatiebrief en je CV aan hr@vancampenconsulting.nl.
Verdere informatie kun je vinden op onze website www.vancampenconsulting.nl of neem gerust contact op met Henny Wensink, directeur bedrijfsvoering op telefoonnummer: 088 818 0037.