%|%%|%

Over Van Campen Consulting

Van Campen Consulting is een organisatieadviesbureau, in 1992 opgericht door Marleen Teunis. Zij begon destijds als eenmanszaak en inmiddels heeft het bedrijf ruim 30 medewerkers in dienst. Een vast team op de back- en front office, aangevuld met een groep freelance trainers en acteurs.

Al 20 jaar een visie met resultaat

De visie waarmee Van Campen Consulting 20 jaar geleden werd opgericht wordt nog steeds nageleefd. Simpelweg omdat de visie resultaat oplevert. Resultaat voor de organisaties waarvoor wij werken. Onze visie is: leren van de praktijk en naar aanleiding daarvan vaste resultaatgerichte methodes ontwikkelen.

Opleiding, verandering en verbetering

Van Campen Consulting is een organisatieadviesbureau dat zich richt op alle profit en non-profit organisaties. Wij zorgen voor opleiding, verandering en verbetering. Dit doen wij via 3 wegen:

  • Instroommanagement voor de eerstelijns zorg
  • Verzuimmanagement
  • Opleidingsinstituut PRO

Instroommanagement voor de eerstelijns zorg

Instroommanagement voor de eerstelijns zorg betekent de juiste hulp van de juiste hulpverlener op het juiste moment. Hiervoor ontwikkelden wij HAAKPlus. Een systeem waar de acute zorg zoals huisartsen en de ambulance gebruik van kunnen maken. Het zorgt voor optimale en efficiënte inzet van professionals in de zorg, en dus tevreden patiënten. Lees meer over HAAKPlus.


Verzuimmanagement

Verzuimende medewerkers kunnen een organisatie veel problemen opleveren. Van Campen Consulting heeft een unieke methode ontwikkeld om het verzuimpercentage terug te dringen. Onze methode is toepasbaar bij alle type organisaties. Lees meer over verzuimmanagement.


Opleidingsinstituut PRO

Het opleidingsinstituut PRO is een aanvulling op onze dienstverlening: instroommanagement voor de eerstelijnszorg. Via deze website bieden wij resultaatgerichte trainingen aan. Lees hier meer over PRO.

Certificeringen:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten