%|%%|%

Welkom op onze nieuwe websites!

Gepubliceerd op 27 maart 2012

Van Campen Consulting laat u graag kennis maken met wat wij doen. Wij willen u graag informeren over onze producten en diensten. Ook via het internet. Daarom vonden wij het nodig om die informatievoorziening te verduidelijken, dit in de vorm van nog eens drie nieuwe websites.

Onlangs lanceerde wij al een nieuwe website voor de productgroep PRO. Op dit nieuwe portal kunnen doktersassistenten en praktijkondersteuners zich online inschrijven voor de cursussen die wij aanbieden.

Nu zijn daar nog eens 3 nieuwe websites aan toegevoegd. We hebben nu ook aparte websites voor onze productgroepen verzuimmanagement en instroommanagement.

Tot slot lieten we ook een nieuwe corporate website ontwikkelen. Hier vindt u algemene informatie zoals onze organisatiestructuur, missie en visie en een overzicht van onze medewerkers. Deze website is tevens het ingangskanaal naar de drie andere websites (Verzuim, instroom en PRO). Op deze manier vindt u snel de voor u relevante informatie.

Heeft u alsnog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Certificeringen:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten