%|%%|%

Van Campen Consulting organiseert de ‘Modernisering Ziektewet’ themabijeenkomst

Gepubliceerd op 31 oktober 2013

Van Campen Consulting organiseert op 10 december 2013 voor haar klanten de themabijeenkomst ‘Modernisering Ziektewet’. De aanleiding voor de bijeenkomst vormt de modernisering van de Ziektewet die met ingang van 1 januari 2014 van kracht gaat en gevolgen met zich meebrengt voor werkgevers.

De Modernisering Ziektewet is inmiddels aangenomen door zowel de Tweede- als de Eerste Kamer. De modernisering van de ziektewet betekent voor elke werkgever met personeel dusdanige risico’s. Werkgevers die bijvoorbeeld met tijdelijke krachten werken krijgen naar alle waarschijnlijkheid te maken met flinke lastenverzwaringen. Daarnaast krijgen werkgevers meer verantwoordelijkheid om zieke, tijdelijke werknemers aan het werk te helpen. Kortom, de  Modernisering Ziektewet brengt veel veranderingen en gevolgen met zich mee waardoor enige duiding geen overbodige luxe is.

Vandaar dat Van Campen Consulting u als klant wilt uitnodigen voor de themabijeenkomst ‘Modernisering Ziektewet’. Tijdens de bijeenkomst wordt door een jurist expliciet uiteengezet wat de gevolgen en de veranderingen voor u als organisatie zijn. Wat betekent dit voor u? Wat verandert er voor u? Wat gebeurt er met de re-integratie en sollicitatieverplichtingen? Op onder andere deze vragen worden antwoorden gegeven gedurende de themabijeenkomst.      

De bijeenkomst vindt op 10 december 2013 plaats in Zaltbommel. Het officiële programma loopt vanaf 13.30 tot aan 17.30 uur. Voorafgaande aan de bijeenkomst staat vanaf 13:00 koffie en thee voor u klaar en de middag wordt besloten met een borrel.   
U bent van harte uitgenodigd voor de themabijeenkomst ‘Modernisering Ziektewet’. Graag ontvangen wij voor 28 november 2013 een bevestiging van uw deelname middels het e-mailadres tswartjes@vancampenconsulting. 
  

 

 

 

 

 

 

 

Certificeringen:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten