%|%%|%

Van Campen Consulting inspireert 100 zorgverleners op de Dag van de Thuiszorg

Gepubliceerd op 30 september 2013

Elke vierde dinsdag van september vieren de zorgverleners in de thuiszorg de Dag van de Thuiszorg. Astrid van Hest, expert op het gebied van ondernemerschapsontwikkeling binnen  Van Campen Consulting, hield een inspirerende lezing bij de Boxtelse organisatie STANDBY Thuiszorg. Hierbij werd aan 100 zelfstandige zorgverleners de vraag gesteld hoe ondernemend  zij nu eigenlijk zijn. “ We hebben met elkaar de ondernemersrollen onder de loep genomen.” 

Op de jaarlijkse ‘thuiszorgdinsdag’ nam Van Hest de zelfstandige zorgverleners mee in de wereld van het ondernemerschap. De zorgverleners werden door Van Hest, die zelf 25 jaar ervaring heeft als zelfstandige ondernemer, uitgedaagd om zichzelf door middel van een pitch te presenteren aan elkaar als zelfstandige zorgverlener en ondernemer. “ Eén van de ondernemersrollen is de rol van verkoper", vertelt Van Hest." Het doel van de pitch was dat de zelfstandige zorgverleners zichzelf konden verkopen om uiteindelijk werk te genereren dat aansluit bij hun passie, kwaliteiten en vaardigheden.”

Talent en persoonlijke kwaliteiten
De pitches leidden tot treffende presentaties waarbij de 100 zelfstandige zorgverleners voornamelijk de diverse talenten en persoonlijke kwaliteiten onderstreepten. Al kwam men uiteindelijk tot één heldere gemeenschappelijke beweegreden: ruimte creëren om zodanig de passie voor de cliënt  optimaal vorm te geven.

Voorafgaande aan de lezing van Van Hest bij STANDBY Thuiszorg sprak Jan Verschuren, bestuurder van Branchebelang Thuiszorg Nederland, te samen met de zelfstandige zorgverleners over de kansen en ontwikkelingen voor hen als zorgverleners. De Dag van de Thuiszorg werd feestelijk afgesloten met de bekendmaking van de zorgverlener van het jaar. 

Certificeringen:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten