%|%%|%

Triageplein 2.0 van start in 2013

Gepubliceerd op 10 oktober 2012

Van Campen Consulting werkt aan een pilot gericht op het vernieuwen van de digitale omgeving van HaakPlus®, het triageplein. Dit zal begin volgend jaar van start gaan. De ervaringen en feedback van gebruikers zijn zeer welkom. Op de gebruikersbijeenkomst, begin deze maand, is over een aantal vernieuwingen gesproken.

Inge Hansen-Dekkers, arbeids- en organisatiepsycholoog bij Van Campen Consulting lichtte al een aantal verbeteringen toe, zoals het soort dienstverband van de triagist, de vooropleiding en het geslacht. Het is interessant om na te gaan of er een verband bestaat tussen het aantal jaren van dienstverband en de auditscore. Dit levert informatie op over wie als coach kan worden ingezet of in welke triagisten geïnvesteerd moet worden. Suggestie vanuit gebruikers is om te vermelden of de triagist in een dagpraktijk werkt.
Deze verbeteringen dragen bij aan de uitbreiding van de auditlijsten. U kunt hierbij denken aan zaken als fysieke triage, spoedlijst, contact tussen triagist en regiearts en een gewogen meting.

Na de toelichting van deze verbeteringen zijn er vanuit de gebruikers de volgende vragen gesteld; Op welke items moet een triagist goed scoren? Hoe zwaar weegt het als een triagist niet vraagt de patiënt zelf te mogen spreken? Moeten er nog items bij die we nu niet wegen? Maken we onderscheid tussen een triagist in opleiding en een gediplomeerde triagist?

Wat nog moet gebeuren is de norm vaststellen. Door gebruik te maken van ervaringen en feedback van gebruikers zal uiteindelijk de HaakPlus® norm worden vastgesteld.

Certificeringen:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten