%|%%|%

Tip van Van Campen Consulting

Gepubliceerd op 07 oktober 2013

De producten en diensten van Van Campen Consulting kenmerken zich door vitaliteit en gezondheid voor de patiënt, medewerker en cliënt door de juiste zorg op het juiste moment en door de beste zorgverlener. 

Van Campen Consulting heeft de methode Oplossingsgericht Verzuimmanagement® ontwikkeld. Deze methode is afgeleid van triage in de eerste lijn. Dezelfde methodiek wordt bij verzuim toegepast. Voor huisartsenposten die met een hoog verzuim kampen, betekent werken volgens de methode van oplossingsgericht verzuimmanagement een ware cultuurverandering. Na het volgen van de tweedaagse Verzuimcursus kan een leidinggevende direct aan de slag. 

De tip bij verzuim
Bij de stichting Huisarts Organisatie Kempen en Omstreken (SHoKo) hebben leidinggevenden de verzuimcursus gevolgd. Voor hen is een tip van de sluier opgelicht. Directeur Carla van Velden: “Doordat mijn leidinggevenden sneller en adequater reageren op verzuimmeldingen, merk ik dat de duur van het verzuim niet alleen afneemt, maar ook dat de medewerkers een lagere drempel ervaren om weer aan de slag te gaan.”

Certificeringen:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten