%|%%|%

SLIM® ‘ontzorgt’ bij herregistratie en diplomering

Gepubliceerd op 30 september 2013

Van Campen Consulting heeft de oplossing voor triagisten bij herregistratie en diplomering in huis. Sinds 1 januari 2013 gelden namelijk nieuwe regels voor herregistratie van de triagisten. Elke vijf jaar moeten de triagisten aantonen dat zij hun vak hebben bijgehouden. Via permanente educatie kunnen de triagisten  hun kennis, competenties en vaardigheden op het juiste niveau houden. Het administratieve proces van deze permanente educatie is echter arbeidsintensief. 

Van Campen Consulting komt dit najaar met de oplossing voor triagisten aan hand van de  applicatie SLIM® herregistratie en diplomering. SLIM® staat voor Snel, Levenslang, Ieder Moment herregisteren en diplomeren. Met SLIM® hebben de professional en leidinggevende een eenvoudig online instrument in handen om het administratieve proces te beheren. Zodoende wordt de kwaliteit van de triagisten verhoogd. De administratie is volledig geautomatiseerd en na vijf jaar volgt herregistratie als vanzelf.

Alle informatie visueel

 “We maken het onze klanten gemakkelijk”, vertelt manager Instroom José Spelberg.  “SLIM® is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Elke triagist kan gedurende vijf jaar haar behaalde scholingspunten en resultaten van audits, medisch handelen, beoordelingen en haar persoonlijk ontwikkelingsplan bijhouden.” Bestanden kunnen gemakkelijk gedownload worden en het systeem telt automatisch de behaalde accreditatiepunten op. SLIM® bevat ook een signaalfunctie: de triagist krijgt een reminder over de herregistratie.

SLIM ® scheelt werk en tijd

SLIM® is een uniek product. Het scheelt onze klanten een hoop werk en tijd. De herregistratie is op deze manier volledig geautomatiseerd en voorziet ook in een volledige herregistratie. “Van Campen Consulting helpt organisaties om de verantwoordelijkheid en eigenaarschap terug te geven aan medewerkers, zonder de continuïteit van de organisatie in gevaar te brengen”, benadrukt Spelberg.

Hoe werkt SLIM® bij Van Campen Consulting?

SLIM® is persoonlijk eigendom van de medewerker en registreert alle activiteiten en punten per jaar. De triagist krijgt een inlogcode en kan haar leidinggevende machtigen om het dossier in te zien. Hierdoor zien de medewerker en de leidinggevende met één druk op de knop wat de status is van de herregistratie. Leidinggevenden kunnen relevante managementinformatie halen uit SLIM®. Ze kunnen toetsen of de triagist de juiste dingen doet om haar vak bij te houden en zien wie wat wanneer moet doen. 

Wilt u meer weten of wilt u zich meteen aanmelden? Stuur dan een mail naar opleidingen@vancampenconsulting.nl en een medewerker van Van Campen Consulting neemt vervolgens direct contact met u op.

Certificeringen:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten