%|%%|%

Persbericht Huisartsenpost Apeldoorn

Gepubliceerd op 18 oktober 2012

Succes voor de app ‘Moet ik naar de dokter?’

De Apeldoornse huisartsenpost scoort hoog met de app ‘Moet ik naar de dokter?’. De app is informatief bedoeld en geeft de gebruiker inzicht welke handelwijze raadzaam is bij klachten.

Gebruiksvriendelijk
Met de app biedt de huisartsenpost patiënten de mogelijkheid om zelf snel en eenvoudig te bepalen of zij bij klachten actie moeten ondernemen. Dit kan zijn dat zij naar de huisarts of huisartsenpost moeten. De app geeft buiten kantoortijd de dichtstbijzijnde huisartsenpost aan, waar de gebruiker zich ook in Nederland bevindt. De app is zowel op de smartphone als op de computer te gebruiken.

Belangstelling
Er is veel belangstelling voor deze app. Inmiddels staat ‘Moet ik naar de dokter?’ in de top 3 van de meer dan 300 beschikbare medische apps.
Nieuwsuur besteedde op 27 september jl. aandacht aan de vraag "Hoe weet een gebruiker of een medische app veilig is of niet?”. Geen van de 300 medische apps zijn namelijk gecertificeerd. Voor de app "Moet ik naar de dokter?" verkeert het aanvraagtraject inmiddels in een gevorderd stadium.

Publicatiedatum: 8 oktober 2012

Certificeringen:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten