%|%%|%

PATIENT+ neemt deel aan de Accenture Innovation Awards 2015

Gepubliceerd op 04 augustus 2015

PATIENT+ neemt deel aan de Accenture Innovation Awards 2015

PATIENT+ neemt deel aan de Accenture Innovation Awards 2015

Stemmen voor Publieksprijs
Sinds kort staat onze innovatie ingeschreven voor de Accenture Innovation Awards 2015. Om de Publieksprijs in de wacht te slepen heeft PATIENT+ zoveel mogelijk stemmen nodig. Het is mogelijk om je stem uit te brengen via de website. Dit kan door te stemmen via de LinkedIn, Twitter- en Facebook- knoppen op de pagina van onze innovatie. Stem jij ook op PATIENT+?

Over de Innovation Awards
De Accenture Innovation Awards: een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor de meest innovatieve Nederlandse producten, diensten en concepten. Met de Innovation Awards geeft Accenture bedrijven en organisaties de erkenning die zij verdienen. In Nederland gelanceerde concepten die uitzonderlijke prestaties leveren op het gebied van innovatie en duurzaamheid én jonger zijn dan drie jaar, schrijven zich in en dingen mee naar de felbegeerde Blauwe Tulpen, Groene Tulp en de Publieksprijs.
 
Wat is PATIENT+?
PATIENT+ is een non-profit organisatie, opgericht om de patient en de zorgverlener te ondersteunen bij gezamenlijke besluitvorming over de optimale behandeling met behulp van keuzehulpen.
 
De publieksprijs zou de innovatie onder grote aandacht brengen. Breng jij ook jouw stem uit? Dat zou fantastisch zijn.

Certificeringen:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten