%|%%|%

'Moet ik naar de Dokter?' maakt kans op Health App Award 2013

Gepubliceerd op 16 mei 2013

Artsennet en MedicalPHIT reiken de Health App Award 2013 uit tijdens hun congres Apps4Health op 19 juni. Ze kennen de prijs toe aan de beste medische app van dit jaar. Ook de app ‘Moet ik naar de dokter?´maakt kans op deze prijs.

De app is een initiatief van Van Campen Consulting (VCC) en Huisartsenpost Apeldoorn. De app geeft aan wat u zelf kunt doen om gezondheidsklachten te verlichten en in welke gevallen u de dokter moet bellen. Als eerste Nederlandse app heeft ‘Moet ik naar de dokter?’ een CE-markering ontvangen. Dit betekent dat hij voldoet aan de Europese regelgeving.

De jury nomineert op 10 juni de apps die in aanmerking komen voor de prijs. Van alle ingezonden beoordelingen nomineert een deskundige jury tien applicaties. Vindt u deze app ook een toevoeging voor u zelf en wilt u ons helpen? U maakt zelf ook kans op mooie prijzen als u onze app een beoordeling geeft.

Op de volgende website kunt u stemmen op onze app:

http://www.artsennet.nl/Kennisbank/Medische-apps/app/129122/Moet-ik-naar-de-dokter.htm

Een stem uitbrengen doet u door op de website iets naar beneden te scrollen en een cijfer te kiezen. Het beoordelen van onze app doet u door op de website te klikken op het onderdeel ‘Beoordeel een app’.

Alvast heel erg bedankt voor het stemmen en op onze website houden we u op de hoogte. 

Certificeringen:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten