%|%%|%

Marleen Teunis verzorgt masterclass op BTG 2daagse 2013

Gepubliceerd op 23 oktober 2013

Op 13 en 14 november vindt de BTG 2daagse 2013 plaats in en rondom Eindhoven. Bedrijfstakgroep (BTG) Handel is een overleg- en informatieplatform van ROC’s die handelsopleidingen verzorgen voor groot- en detailhandel. Het congres wordt jaarlijks georganiseerd door BTG Handel en het richt zich op de leden van BTG. Op donderdag  14 november presenteert Marleen Teunis op het congres haar methode van oplossingsgerichte verzuimmanagement ®. 

Het programma van de BTG 2daagse 2013 is afwisselend met diverse sprekers uit het veld en verschillende masterclasses en parallelsessies. Marleen Teunis, directeur van Van Campen Consulting, verzorgt 14 november een masterclass op het BTG 2daagse. Teunis behandelt hierbij haar vernieuwde methode gericht op oplossingsgericht verzuimmanagement®. Hierin toont Teunis aan dat blijven werken – ook als je ziek bent werken –  vaak een gezondere optie is voor de werknemer dan thuisblijven.
In het boek “Werken, iedereen wordt er beter van” zet Teunis haar methode uiteen en laat zij zien dat het implementeren hiervan gelijk staat aan een ware cultuurverandering binnen de organisatie.Certificeringen:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten