%|%%|%

Marleen Teunis spreekt op MBO City onderwijsprofessionals toe

Gepubliceerd op 23 oktober 2013

Marleen Teunis is op 25 november gastspreker op het MBO City in Ede. Het evenement wordt door de MBO Academie georganiseerd waarbij onderwijsprofessionals worden geïnspireerd en gemotiveerd met gastsprekers uit de wetenschap, het bedrijfsleven en het onderwijs.

In de presentatie van Marleen Teunis, directeur van het organisatieadviesbureau Van Campen Consulting, worden de onderwijsprofessionals meegenomen in de revolutionaire methode voor duurzaam personeelsbeleid: oplossingsgerichte verzuimmanagement®. Teunis toont aan dat blijven werken ­– ook als je ziek bent­ – vaak een gezondere optie is dan thuisblijven. Het implementeren van de methode zorgt ervoor dat het verzuim onder werknemers in een organisatie, ook in de zorg en het onderwijs, gegarandeerd wordt teruggebracht tot 3 procent of meer.

Teunis legt in haar presentatie met ontroerende en af en toe hilarische praktijkvoorbeelden de vinger op de zere plek. Door middel van haar methode wordt de taboe om zieke medewerkers aan te spreken op hun verantwoordelijkheid doorbroken. Essentieel hierbij is de mobiliteit van de medewerker. De bevindingen van Teunis zijn terug te lezen in haar boek: ‘Werken, iedereen wordt er beter van’.

Het MBO City evenement vindt voor de twee keer plaats. MBO City wordt in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW), de MBO Raad, Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en MBO15 georganiseerd. Naast Marleen Teunis zijn onder andere minister van OCW Jet Bussemaker, zakenvrouw van 2013 Heleen Dura- van Noord en succesvol hockeycoach Marc Lammers aanwezig als gastsprekers.

 

 

Certificeringen:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten