%|%%|%

Bij Van Campen Consulting zijn uw verzuimgegevens altijd veilig

Gepubliceerd op 23 september 2013

Zembla, het onderzoeksjournalistiek programma, besteedde donderdag 19 september wederom aandacht aan de beveiliging van medische gegevens in de arbodienstverlening. Zembla ging in zijn uitzending in op de rol van de verzuimverzekeraars en de informatie uitwisseling tussen arbodienstverleners en de verzekeraars. Bepaalde verzekeraar schenden namelijk de regels die bestaan voor de uitwisseling van verzuimgegevens.

De gegevensuitwisseling met casemanagers van onze opdrachtgevers verloopt bij Van Campen Consulting volgens de wettelijke spelregels. Uitsluitend gegevens die betrekking hebben op de mate van arbeidsongeschiktheid op medische gronden, de beperkingen en mogelijkheden voor arbeid, worden besproken. Wij, als Van Campen Consulting, bespreken wat de arbeidsbeperkingen zijn, hoe lang de beperkingen naar verwachting nog zullen voortduren en wat de werkgever en de werknemer kunnen doen om het herstel te bevorderen.

Medische gegevens goed beveiligd
Van Campen Consulting werkt samen met i/Signaal.  De gegevens van elke medewerker zijn digitaal opgeslagen. I/Signaal is gecertificeerd volgens de norm “Richtlijn “ISO 9001”. Dit houdt in dat Van Campen Consulting zich aan de wet en regelgeving houdt en dat daar scherp toezicht op is. Daarnaast werkt Van Campen Consulting met geregistreerde bedrijfsartsen en competente professionals.

 Mocht u vragen hebben over onze werkwijze of graag meer informatie willen, neemt u dan gerust contact met ons op via het nummer 08 - 818 00 00.

Certificeringen:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten