%|%%|%

Aanmelden voor de themabijeenkomst ‘Modernisering Ziektewet’ is nog mogelijk

Gepubliceerd op 29 november 2013

Op 10 december 2013 organiseert Van Campen Consulting voor haar klanten de themabijeenkomst ‘Modernisering Ziektewet’. Diverse gastsprekers zetten de belangrijkste wijzigingen en de verschillende mogelijkheden voor u als werkgever op een rij om inzicht en overzicht te krijgen. Aanmelden voor deze bijzondere bijeenkomst bij Van Campen Consulting  is nog mogelijk.

De wet Modernisering Ziektewet gaat vanaf 1 januari 2014 van kracht. De wetwijzigingen brengen de nodige risico’s met zich mee voor elke werkgever met personeel. Werkgevers gaan onder andere voortaan een hogere premie betalen als er meer werknemers met tijdelijk dienstverband in de Ziektewet (of WIA) terecht komen. Met andere woorden, hoe hoger het verzuim van uw medewerkers met een tijdelijk contract hoe meer premie u als werkgever moet afdragen. Maar de wet brengt meer veranderen en gevolgen met zich mee voor u als werkgever.

 

Van Campen Consulting wilt u dan ook uitnodigen voor de themabijeenkomst ‘Modernisering Ziektewet’ voor de nodige duiding. Tijdens de bijeenkomst wordt door diverse gastspreker ,die gespecialiseerd zijn op het gebied van arbeidsrecht, de veranderingen, gevolgen en het belang van deze wet voor u als werkgever toegelicht. De gastsprekers worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de sociale media, Twitter en Facebook, kanalen van Van Campen Consulting.

Aanmelden voor de bijeenkomst is nog mogelijk. Graag ontvangen wij voor 6 december 2013 een bevestiging van uw deelname aan middels het e-mailadres: tswartjes@vancampenconsulting.nl. 
De bijeenkomst vindt op 10 december 2013 plaats in Zaltbommel. Het officiële programma start vanaf 13:30 en eindigt rond 17:30. Voorafgaande aan de bijeenkomst staat koffie en thee voor u klaar en de bijeenkomst wordt afgesloten met borrel. Wij zien u graag 10 december!

Certificeringen:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten