%|%%|%

Nieuws

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 65

Partnerschap Van Campen Consulting en ASMincontrol

Gepubliceerd op 08 november 2016

Het beste proces voor de klant

Van Campen Consulting en ASMincontrol trekken samen op om vraagstukken van klanten op te lossen. Daarbij geeft Van Campen Consulting inhoudelijk sturing aan de bedrijfsprocessen en zorgt ASMincontrol voor de automatisering van die processen. De samenwerking leidt tot mooie resultaten, voor de klant én voor beide partners.

Lees verder »

Catastrofaal denken hindert herstel polsbreuk

Gepubliceerd op 12 september 2016

Mensen die zich op het ergste voorbereiden, hebben na een geopereerde polsbreuk meer klachten dan anderen. Dit is een van de uitkomsten van promotieonderzoek naar de distale radiusfractuur, door Teun Teunis.

Lees verder »

Hernieuwde Cedeo-erkenning voor het onderdeel bedrijfsopleidingen maatwerk!

Gepubliceerd op 23 augustus 2016

Van Campen Consulting heeft een hernieuwde Cedeo-erkenning behaald voor het onderdeel bedrijfsopleidingen maatwerk!

Lees verder »

Landelijke Kennis Toets Triage voor doktersassistenten en verpleegkundigen voor het eerst op Bonaire!

Gepubliceerd op 16 juni 2016

Op initiatief van de huisartsenpost en in samenwerking met de huisartsen van Bonaire is voor het eerst een triage opleiding voor de doktersassistenten en verpleegkundigen van de huisartsenzorg op Bonaire georganiseerd. Hieraan deden zowel medewerkers van de huisartsenpost mee, als ook medewerkers van de huisartsenpraktijken. Vorige jaar is samen met Van Campen Consulting een opleidingstraject tot gediplomeerd triagist gestart. Een triagist bepaald de urgentie (spoed) van de hulpvraag, zodat de patiënt de juiste zorg bij de juiste zorgaanbieder op het juiste moment krijgt.

Lees verder »

Beste Triage Ideeën

Gepubliceerd op 27 mei 2016

De NTS genomineerden van het beste idee 2016

Lees verder »

Deelnemers triage-opleiding op Bonaire gaan landelijke kennistoets doen

Gepubliceerd op 03 maart 2016

Van Campen Consulting is vorig jaar gestart met het scholen van doktersassistenten en verpleegkundigen op Bonaire tot gediplomeerd triagist. In de opleiding krijgen ze handvaten en technieken aangereikt om de gespreksvoering met patiënten te verbeteren. Ze leren de hulpvraag duidelijk te krijgen, zodat de patiënt de juiste zorg krijgt. In juni gaan de cursisten meedoen aan de landelijke kennistoets. Het is een stap in de richting van het leveren van kwalitatief goede en veilige zorg én tevreden patiënten.

Lees verder »

Het toekomstperspectief van de huisarts: Aanpassen of verdwijnen!?

Gepubliceerd op 19 februari 2016

De geschiedenis is duidelijk. Beroepsbeoefenaren die zich niet aanpassen aan nieuwe omstandigheden verdwijnen. Zelfs onaantastbaar gewaande functies hebben het niet gered. Hoe kan de huisarts zich staande houden in een veranderende wereld?

Lees verder »

Minister Edith Schippers ontvangt vernieuwde huisartsen-app

Gepubliceerd op 17 februari 2016

Minister Edith Schippers ontvangt vernieuwde huisartsen-app

Lees verder »

Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

Gepubliceerd op 26 november 2015

In onze bedrijfsvoering hechten wij er veel waarde aan dat we samen met onze medewerkers aandacht kunnen besteden aan de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid gedurende ieders werkzame leven. Als werkgever wil Personeel en Arbeid BV graag aandacht geven aan iedere medewerker zodat hij plezier in zijn werk heeft, voldoende geld verdient en regelt dat hij dagelijks energiek en fit op zijn werk verschijnt en zo de resultaten behaalt die hij met ons heeft afgesproken.

Lees verder »

1e Arbo Innovatie Congres 15 september 2015 - Inspiratie en inzicht!

Gepubliceerd op 29 september 2015

Afgelopen dinsdag 15 september verzamelden zich ruim 125 Arboprofessionals in het Oude Magazijn te Amersfoort om te luisteren naar en te praten over innovatie op het gebied van verzuim, re-integratie, preventie en vitaliteit.

Lees verder »
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 65

Certificeringen:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten