%|%%|%

Triagetraining

Bij Van Campen Consulting zit je goed

Omgaan met patiënten en plannen  is jou niet meer vreemd. Je bent bekend met de telefonische basisvaardigheden en past de  triage toe in de praktijk als het nodig is.

Helaas neemt de druk toe. De hulpvraag van patiënten aan de huisarts wordt meer en meer. Dat betekent dat al deze patiënten bij jou aan de telefoon of de balie vragen om een afspraak.

Om de drukte dagelijks  te reguleren en de juiste zorg op het juiste moment te garanderen voor elke patiënt is triage van belang.  Daarom hebben wij samen met de NVDA (Nederlandse Vereniging van Doktersassistenten) de opleiding telefonische triage met een erkend diploma triage in de dagzorg ontwikkeld.

Werkgevers en vakbonden willen het leren voor professionals stimuleren. Elke doktersassistente heeft volgens de CAO recht op 20 uur scholing per jaar. Dus in overleg met jouw werkgever kun je de opleiding tot triagist volgen.

Wij garanderen: ‘vandaag geleerd, morgen toegepast’


Verder professionaliseren?
Naast de basistraining triage, bieden wij ook mogelijkheden om je verder te professionaliseren. Kies dan voor één van de volgende triagetrainingen.

 • Werken met de NHG / NTS TriageWijzer
  Je krijgt uitleg over de methodiek en het gedachtegoed achter de TriageWijzer, maar ook praktische handvatten om ermee te werken.
 • De patiënt voorlichten op basis van de NHG / NTS TriageWijzer
  Je leert meer over het geven van advies en voorlichting aan de patiënt, op basis van de NHG / NTS TriageWijzer. Voor de patiënt is het belangrijk dat dit advies voortkomt uit een prettig gesprek en dat het advies helder is. Uiteraard moet de voorlichting medisch juist en veilig zijn.
 • Puntjes op de i voor triage
  Deze cursus frist je kennis van triage op, terwijl je verder werkt aan het professionaliseren ervan. Daarnaast is er veel ruimte voor je eigen praktijkervaring. Wat vind je nog lastig, waar loop je tegenaan?
 • Medische modules
  Deze cursus behandelt de clusters uit de NHG / NTS TriageWijzer. Je krijgt hierover de meest actuele informatie en theorie en bent vrij om vragen te stellen. Allerlei ingangsklachten komen aan bod: de meest gangbare tot de meest complexe. De cursus wordt gegeven door een huisarts die ervaren is in triage.

Certificeringen:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten