%|%%|%

Herregistratie triagisten

Het diploma triagist in de dagpraktijk is vijf jaar geldig. Om na 5 jaar te kunnen herregistreren zul je als gediplomeerde triagist je vakbekwaamheid jaarlijks willen onderhouden. Op deze manier wordt ook op lange termijn de kwaliteit van de triage gewaarborgd.
Als je hier klikt kun je de eisen voor de herregistratie bekijken. 

Wil jij je aanmelden voor de verlenging van je diploma?  Vul dan het contactformulier in of neem vrijblijvend contact met ons op.


Digitaal portfolio SLIM®
Om een overzicht te houden van de stappen die je ondernomen hebt om succesvol je diploma te laten verlengen, heeft Van Campen Consulting een digitaal portfolio (SLIM®) ontwikkeld.

SLIM® is bedoeld voor de triagist in de dagpraktijk. De applicatie SLIM® biedt een eenvoudig en gemakkelijk platform aan om alle eisen en de voortgang bij te houden, die gelden voor de herregistratie.

De medewerker kan in SLIM® alle bestanden uploaden die van belang zijn voor het aanvragen van de herregistratie. Wanneer aan alle eisen is voldaan, kan de medewerker de aanvraag verzenden.

 

Aanmelden
Als je je wilt aanmelden, vul dan het contactformulier in.

Naast het basisabonnement kun je optioneel een terugkoppeling door Van Campen Consulting ontvangen op je audit, of een 'puntjes op de i training' volgen om je kennis op te frissen. 

Voor aanmelding en data, klik hier.

Tip! Ter voorbereiding op de audit kun je een training  ‘puntjes op de i’ volgen en daarmee verzeker je jezelf van een goed resultaat. In de training word je kennis weer opgefrist en wordt ook duidelijk aangegeven waarop je beoordeeld zult worden in de audit.


Basisabonnement € 150,-

• SLIM® digitaal portfolio (€ 50,-) verplicht, per deelnemer
• Audit door Van Campen Consulting (€ 100,-) verplicht, per deelnemer

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden:

Certificeringen:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten