%|%%|%

Open Opleiding Leergang Oplossingsgericht Verzuimmanagement module 4 (btw-vrij)

terug naar overzicht
Datum Locatie Dagdelen Max.deelnemers Beschikbaar
28-05-2019 VCC - Hogeweg 37b 3701 LJ Zaltbommel (Kleine zaal) • 28-05-2019 van 09:00 - 17:00
• 01-07-2019 van 09:00 - 17:00
10
zichtbaar: 1 t/m 1 van de 1
1
Delen:

Cursus details

Leergang Oplossingsgericht Verzuimmanagement®

 

In januari 2010 is de geheel nieuwe verzuimreductiemethode Oplossingsgericht Verzuimmanagement® door Marleen Teunis in het boek Werken, iedereen wordt er beter van geïntroduceerd. Een aanpak die voor elke organisatie 3% verzuim garandeert en 2% haalbaar maakt. De methode voegt een belangrijke dimensie toe aan modern en actueel Human Resources- en Arbobeleid. Doelstelling van gezondheidsmanagement is niet alleen gezonde medewerkers en minder verzuim, maar ook en vooral: hogere productiviteit en bijbehorend rendement, betrokken en bevlogen medewerkers, imagoverbetering en duurzaamheid. Kortom, een methode voor elke organisatie die de uitdaging wil aangaan om vitaal personeel te hebben.

 

De leergang Oplossingsgericht Verzuimmanagement® leert visie te ontwikkelen op het gebied van verzuim, vitaliteit en gezondheid op basis van mobiliteit en deze uit te werken in de eigen organisatie.

Het biedt u de randvoorwaarden om Oplossingsgericht Verzuimmanagement® in te bedden in de organisatie. Bovendien krijgt iedere deelnemer, na succesvol afronden van de gehele leergang, een persoonlijk aan uw organisatie gekoppelde licentie om het beleid, horend bij Oplossingsgericht Verzuimmanagement®, te implementeren en toegankelijk te maken. De werkprocessen en gespreksprotocollen die hiervoor nodig zijn worden door Van Campen Consulting digitaal ter beschikking gesteld.

 

Marleen Teunis heeft samen met Van Campen Consulting deze leergang samengesteld en ontwikkeld. U krijgt les van speciaal op dit vakgebied (wetenschap en praktijk) geselecteerde docenten. U krijgt een compacte maar diepgaande opleiding, waarbij u zich gedurende de leergang ontwikkelt tot manager van de methode Oplossingsgericht Verzuimmanagement®.

 

Door het volgen van de extra module (Module 4) ontvangt u het certificaat Train de Trainer.


Inhoud

Deel 2

·           Module 4         Train de Trainer

                             Tijdsbesteding: 4 dagdelen


NB:  Om te certificeren wordt er twee dagdelen getraind onder supervisie

 

 

Kosten

Deel 2 van deze leergang kost € 1.750,-- per deelnemer (excl. 21% btw)

 

Studiemateriaal

Kosten voor studiemateriaal zijn niet inbegrepen in de prijs. De kosten voor het studiemateriaal zijn € 100,-- per deelnemer (exc. 21% btw).


Wie kan hieraan deelnemen:

·           U heeft ervaring met het begeleiden van medewerkers: bijvoorbeeld als leidinggevende, (loopbaan)coach, trainer, mediator, stress- of re-integratiedeskundige, (HRD-)adviseur of bestuurder;

·           U heeft minstens twee jaar relevante werkervaring;

·           U heeft een diploma hbo/wo, of een bachelor-mastergraad;

Certificeringen:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten