Organisatie

Van Campen Consulting is een landelijk opererend organisatieadviesbureau voor opleidings-, veranderings- en verbeteringstrajecten gericht op alle profit- en non-profit organisaties.

Sinds de oprichting in 1992 werkt VCC resultaatgericht en realiseert in partnership bij klanten grote verbeterslagen, welke worden gemaakt op het gebied van efficiëntie, productiviteit, bedrijfscultuur en verzuimreductie.

Oplossingsgericht Verzuimmanagement® is de nieuwe unieke methode die ervoor zorgt dat het verzuim duurzaam gereduceerd wordt naar 3% of minder in alle organisaties. Lees meer over deze methodiek in het boek "Werken, iedereen wordt er beter van" van auteur Marleen Teunis (directeur/eigenaar).

Voor een blijvend resultaat ondersteunt Van Campen Consulting haar klanten middels in eigen beheer ontwikkelde producten en diensten. Het digitale beoordelingssysteem "SIMPEL-Beoordelen" combineert kern- en gedragsvoorwaardelijke competenties en is daarmee de tool waarmee duidelijk inzicht wordt gegeven in het functioneren en de ontwikkeling van individuele medewerkers.

Van Campen Consulting is Cedeo-erkend en biedt o.a. opleidingen/trainingen aan tot gediplomeerd "Triage-Assistent" en is branchegecertificeerd door NVDA en VHN. Van Campen Consulting is gevestigd in Veghel en Zaltbommel. In Zaltbommel is er een eigen opleidingscentrum waar we voor diverse doelgroepen de open opleidingen aanbieden.

Certificeringen:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten