Van opleidingsbureau tot organisatie die het verschil maakt in verzuim en triage

Dat is Van Campen Consulting in een notendop. Marleen Teunis, trainer en organisatieadviseur, richtte haar bedrijf in 1991 op. Zij ontwikkelde een triage-methode voor de eerste lijn en leidde zorgverleners daarin op. De trainingen groeide uit tot een compleet scholingsaanbod voor de eerste lijn, acute zorg, thuiszorg, verloskunde en GGZ. Onze trainers leiden resultaatgericht op: vandaag geleerd, morgen toegepast. Later zijn wij triage ook gaan toepassen op verzuim binnen organisaties. De methode Oplossingsgericht Verzuimmanagement® was een feit én een succes. Met onze methode realiseren we altijd een verzuimreductie tot drie procent.

Na ruim 15 jaar werkervaring in het verzuim, is ons bedrijf in 2019 als arbodienst gecertificeerd (ISO 9001). Daarmee is Van Campen Consulting één van de jongste, maar ook de innovatiefste arbodienst van Nederland. Onze arbodiensten verlenen we op geheel eigen wijze: meer met minder, zo luidt ons motto.

Expert in triage

Van Campen Consulting ontwikkelde zich tot dé triage-expert in het totale sociale domein. Dagelijks zetten 50 professionals zich met veel enthousiasme in om medewerkers, cliënten en patiënten de juiste zorg op het juiste moment te bieden. We zijn gedreven om telkens opnieuw het beste resultaat te behalen. Dat doen wij altijd in samenwerking met onze klanten. Voor elk probleem is een oplossing; dat is onze stellige overtuiging. Aan oplossingen werken we taboedoorbrekend en met passie, waarbij ‘triage’ het sleutelwoord is en blijft.

Verzuimreductie

Op maat voor het beste resultaat

Elk traject is bij Van Campen Consulting maatwerk. Is dat mogelijk in een wereld waar alles snel en geautomatiseerd is? Jazeker! In het eerste gesprek inventariseren we jouw wensen en horen we hoe de situatie op jouw werkvloer is. Meteen daarna maken wij een plan dat exact aansluit bij jouw bedrijf en hulpvraag. Ook voor een opleiding kun je bij ons rekenen op maatwerk.

Innovatieve innovatie

‘Wat kan er beter’ en ‘Wat is belangrijk voor de wereld van morgen?’ Zulke vragen stellen we onszelf elke dag. Dat gaat vanzelf: innovatie zit ons in het bloed. Ons kantoor in Zaltbommel lijkt soms wel een laboratorium. We doen er nieuwe inzichten op en ontwikkelen er innovatieve methodes en lesmateriaal. Zo kunnen onze klanten rekenen op het best passende antwoord op hun hulpvraag.

Samenwerken maakt Sterk

Een traject wordt pas succesvol als we samenwerken – daarvan zijn we overtuigd. Daarom besteden we veel tijd aan het leren kennen van jou, als leidinggevende, jouw bedrijf en het personeel. We nemen onze klanten mee in onze werkwijze en delen onze kennis. Van onze klanten horen we graag wat bij hun bedrijf en personeel past. Op die manier bereiken we samen met beste resultaat.

Werken is een feest

Of zou het in elk geval moeten zijn! Door het werkplezier van elke medewerker te verhogen, verlagen we het verzuim. We denken mee met jou als werkgever en handelen vanuit passende zorg en aandacht voor de medewerker. Weten hoe dat precies in zijn werk gaat? Of benieuwd wat we voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen?

“Het kan beter in de bedrijfsgezondheidszorg, zowel in profit- als in non profit-organisaties. Die overtuiging is al dertig jaar mijn drijfveer. De juiste zorg, op het juiste moment, door de juiste zorgverlener – daar ga ik altijd voor. Vanuit die optie ontwikkel ik, als innovator en change manager, mijn opleidingen, werkwijzen en kwaliteitsinstrumenten. Haakplus® (meetinstrument voor professionele triage), de app Moet ik naar de dokter (e-health-instrument) en de methode Oplossingsgericht Verzuimmanagement® (verzuimbegeleidingsmethode) zijn instrumenten die van mijn tekentafel komen. Wat deze instrumenten met elkaar verbindt, is dat zij de beste passende zorg beogen en alle professionals betrekken bij de zorg. Samenwerken maakt sterk.”

Marleen Teunis, oprichter en directeur Van Campen Consulting

Werken, iedereen wordt er beter van

Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Maak kennis met de methode
oplossingsgericht verzuimmanagement

Dit kan door de boeken te bestellen.

ZIEK ZIJN,
MAAK ER
WERK VAN

De methode die een
verzuimpercentage garandeert

van 3% of lager

Geschreven door
Marleen Teunis

WERKEN,
IEDEREEN WORDT
ER BETER VAN

De methode die een
verzuimpercentage garandeert

van 3% of lager

Geschreven door
Marleen Teunis

Certificeringen