Wat we vreesden, is gebeurd: we zitten middenin de tweede golf van het coronavirus. Dit virus slaat in alle gelederen van de samenleving toe: ook bij jou op de werkvloer. Hoe ga je, als werkgever, om met de werkgerelateerde uitdagingen die het virus veroorzaakt? Van Campen Consulting ontwikkelde een drieluik webinars om jou daarbij te ondersteunen.

Programma

  • webinar 1: meeveren met mondkapje
    6 november vanaf 15.00 uur
  • webinar 2: Stress en Corona
    27 november, aanvang 15.00 uur
  • webinar 3: coping en corona
    11 december, aanvang 15.00 uur

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de webinars. Voor klanten van Van Campen Consulting zijn er geen kosten verbonden aan deelname: gebruik de code bij je aanmelding. Voor andere geïnteresseerden zijn de kosten €35,- per webinar. We kijken ernaar uit je virtueel te ontmoeten!

Webinar 3:
Corona en coping

De manier waarop iemand met problemen en gebeurtenissen omgaat en heftige gedachten of gevoelens wel of niet beheerst: dat wordt gezien alszijn of haar coping stijl. En is coping stijl hetzelfde als coping gedrag?

Corona kan ingrijpend zijn in het leven van mensen. En de copingstijl is weer van invloed op hoe mensen met Corona en de effecten ervan omgaan. De impact van ziek zijn en coping stijl/ coping gedrag hangen dus met elkaar samen. Door te snappen wat coping is, kun je wellichtbeter omgaan met een nieuwe situatie. Ralf Kosters antwoord tijdens het webinar “corona en coping” al uw vragen om hoe ook de medewerker met corona te ondersteunen in de re-integratie.

Ralf is van origine als psychomotorisch therapeut opgeleid en heeft jarenlang binnen de revalidatie gewerkt. Daar is zijn buitengewone interesse in het begrip coping ontstaan. Want wat maakt dat 2 personen met een identieke aandoening totaal anders beperkingen en/of mogelijkheden ervaren? Sinds hij werkzaam is als Physician Assistant probeert hij gebruik te maken van de coping die iemand laat zien.

Meld je aan voor het webinar: Coping en corona