Managementassistent(e)
(voor 32 – 36 uur per week)

Ben jij een echte spin in het web? Ben je communicatief vaardig, proactief, klantgericht en is ontzorgen jouw ding? Dan is de functie van managementassistent bij Van Campen Consulting iets voor jou.

Wij hebben plek voor een

Managementassistent
voor 32 – 36 uur per week

Van Campen Consulting biedt een afgestudeerde managementassistent een uitdagende werkomgeving waarin je niet alleen de directieleden ondersteunt in hun dagelijkse werkzaamheden, maar ook op input van en in overleg met hen offertes en contracten opstelt. Tevens plan je trainingen voor klanten met onze trainers en acteurs. Hierover heb je nauw contact met onze klanten. Oftewel, je bent verantwoordelijk voor de commerciële binnendienst. Maar ook het voorbereiden van trainingsmaterialen en -faciliteiten behoort tot je takenpakket.

Wij zoeken
Wij zoeken een klantgerichte HBO-kandidaat die efficiënt en doelgericht kan werken. Het is van belang dat je geordend bent en daarbij procesmatig kunt werken. Kennis van het automatiseringssysteem AFAS is een pré.
Van Campen Consulting heeft twee locaties, te weten Zaltbommel en Zutphen. In principe ben je werkzaam op onze locatie in Zutphen, maar je hebt de bereidheid om maximaal 1 keer per week op onze locatie in Zaltbommel te werken.

Wij bieden
Bij Van Campen Consulting wordt hard voor en met elkaar gewerkt. Uiteraard hoort hier een goed arbeids¬voorwaarden¬pakket bij dat overeenkomt met de zwaarte van de functie.
Wij bieden een marktconform salaris, rekening houdend met je opleiding en ervaring. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, je komt te werken in een bedrijf dat sterk ICT afhankelijk is, je werkt met een leuk/informeel team, er is veel afwisseling in je werk en je krijgt de beschikking over een telefoon en laptop.

Enthousiast geworden? Solliciteer!
Zie je het als een uitdaging om als spin in het web te werken bij Van Campen Consulting? Stuur dan voor 20 december 2020 je motivatiebrief en je CV aan hr@vancampenconsulting.nl.
Verdere informatie kun je vinden op onze website www.vancampenconsulting.nl of neem gerust contact op met Henny Wensink, directeur bedrijfsvoering op telefoonnummer: 088 818 00 37.