%|%%|%

Personeelsmanagement

Met goed personeel floreert een organisatie en kan er effectief en efficiënt gewerkt worden. Dit draagt bij aan de kwaliteit van dienstverlening en een prettige werkomgeving. Goede aansturing is daarbij onmisbaar en vraagt om vakmanschap van leidinggevenden.

Van Campen Consulting heeft een breed aanbod van diensten en producten om organisaties en leidinggevenden structuur te bieden en te ondersteunen in het ontwikkelen van vaardigheden die onmisbaar zijn bij goed personeelsmanagement. Wij verzorgen trainingen op maat voor leidinggevenden of teams, workshops, individuele coaching en zetten assessments en digitale instrumenten in als hulpmiddel.

Zo bieden wij een digitaal beoordelingssysteem “SIMPEL Beoordelen” aan die voor elke organisatie en functie ingericht kan worden met eigen gekozen gedragscompetenties. Deze beoordeling die door zowel medewerkers, collega’s en leidinggevenden kan worden ingevuld (360º feedback) wordt gebruikt als ondersteuning binnen functionerings- en beoordelingsgesprekken en vormt voor elke medewerker het persoonlijk ontwikkelplan.

Van Campen Consulting werkt praktijk- en resultaatgericht; vandaag geleerd is morgen toegepast. Wij bieden ondersteuning die past bij uw wensen en behoeften en stimuleren u om wat goed gaat zelf te blijven continueren.

Certificeringen:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten